Leren rijden moet op de juiste manier gebeuren, maar het moet ook een leuke ervaring worden. Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen de beste begeleiding te geven vanaf het moment dat ze starten met de proefles tot aan het praktijkexamen. Rijles krijg je in de nieuwe Mercedes A-klasse. Deze handgeschakelde auto is van alle gemakken voorzien en biedt een geweldige rij-beleving waardoor de rijlessen comfortabel, veilig en prettig verlopen.

 

Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Met een geduldige en rustige instructeur zorgt rijschool Lodewijk ervoor dat je rijlessen leerzaam en leuk zullen zijn. Onze leerlingen worden persoonlijk begeleid en ook voor hulp bij het leren van de theorie kan je bij ons terecht.

 

Ben je nieuwsgierig? Maak dan gebruik van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze proefles maak je kennis met de instructeur, de lesauto en onze lesmethode. Na de proefles kun je beslissen of je verder wilt gaan of niet. Wil je bij ons lessen? Dan maken wij een plan en gaan we lekker aan de slag.