JE HEBT JE RIJBEWIJS GEHAALD!

Yes het is zo ver! Je hebt je rijbewijs gehaald en mag zelf de weg op. Dit geeft je een enorm gevoel van vrijheid. In dit artikel vertellen we jou de beste tips voor als je net je rijbewijs hebt gehaald!

Lees meer »

JE EERSTE AUTO KOPEN

De aanschaf van jouw eerste auto is niet zomaar iets. Het is een grote investering, en je wilt zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Waar moet je op letten bij de aankoop van je eerste auto? We hebben het een en ander voor je op een rijtje gezet.

Lees meer »

RIJLES TIPS

Wil jij graag je rijbewijs halen en ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken? We hebben een aantal tips voor jou op een rijtje gezet om je rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Dat kan je een hoop tijd en geld besparen! Meld je snel aan bij Rijschool Lodewijk en haal snel je rijbewijs!

Lees meer »

DEFENSIEF AUTORIJDEN

Defensief gedrag houdt in dat ongevallen zoveel mogelijk worden voorkomen, door zo min mogelijk fouten te maken. Maar ook rekening te houden met fouten van anderen door de je rijgedrag aan te passen. Defensief autorijden leer je ook bij Rijschool Lodewijk. 

Lees meer »